Ny koordinator til Hirtshals Fiskefestival

Mens 2023 går på hæld, kan vi nu byde en ny koordinator velkommen ombord. Hirtshals Fiskefestival har fra 1. januar 2024 ansat Mette Skovsager.
 
I et spændende møde mellem tradition og fornyelse har Hirtshals Fiskefestival taget et skridt ind i fremtiden med Mette Skovsager som ny koordinator.
 
– Jeg er virkelig begejstret for at være en del af Hirtshals Fiskefestival og glæder mig til at arbejde sammen med det fantastiske hold af frivillige, som år efter år gør dette arrangement til noget helt særligt, siger Mette med et smil, der afspejler hendes iver for det kommende event.
 
– Gennem mange år har jeg personligt planlagt min årlige ferie omkring Hirtshals Fiskefestival, hvor jeg og min familie deltager med begejstring. Ikke alene er det blevet en tradition for os at nyde festivalens unikke atmosfære, men jeg har også engageret mig som frivillig, og det glæder mig at følge i mine forældres fodspor, da de har været dedikerede frivillige på festivalen i mange år.
 
Det er fantastisk at se, hvordan festivalen samler folk fra forskellige steder og baggrunde. Jeg håber at skabe en åben og indbydende atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og kan dele glæden ved fiskeriets verden.
 
Mette har en solid uddannelsesmæssig baggrund indenfor bl.a. marketing og kommunikation samt virksomhedsdrift, og ved siden af jobbet som koordinator for Hirtshals Fiskefestival, arbejder hun som turisme- og eventkoordinator ved Hirtshals Turisme. Dette bevirker, at Mette allerede har et godt kendskab til flere af byens virksomheder og byens mange gæster samt de lokale.
 
– Mette bringer ikke kun erfaring med events og kommunikation med sig, men også en stor forståelse for vigtigheden af at bevare festivalens traditioner samtidig med at tænke nyt. Vi er sikre på, at hendes vision for festivalen vil skabe en positiv effekt ikke kun for arrangementet selv, men også for Hirtshals som by, siger Ditte G. Sørensen, Formand for Hirtshals Fiskefestival, og Marketingchef ved Hirtshals Havn.
 
Hirtshals Havn, som er kendt for at være et vigtigt knudepunkt for fiskeriindustrien, ser festivalen som en mulighed for at dele byens maritime arv med både lokale og besøgende.
– Fiskefestivalen er ikke kun et festligt arrangement, men også en mulighed for at fremhæve vores stolte fiskeritraditioner og samtidig byde folk velkommen til vores spændende havn, tilføjer Ditte. Så gør jer klar til en uforglemmelig oplevelse, når festivalen næste gang kaster anker i Hirtshals!
 
Hirtshals Fiskefestival bliver afholdt hvert år den første weekend i august, hvor omkring 10.000 gæster besøger Hirtshals Havn og byen for at opleve fisken, fiskeriet og den unikke stemning. Hirtshals Fiskefestival er rammen om en række traditionsrige events som fisketorv, madværksted, smagsprøveboder, Local Cooking og guidede sejl- og havnerundture. Næste fiskefestival er den 1.-3. august 2024.
 
Rigtig godt nytår til alle vores fantastiske frivillige, samarbejdspartnere, sponsorer og gæster.