Hirtshals Fiskefestival 2021 aflyses

☀🐟🙌 Hirtshals Fiskefestival 2021 er desværre aflyst, men vi vender stærkt tilbage med en festival næste år. 🐟🦐💙 og husk nu, at spise masser af frisk fisk – det er både sundt, godt og nemt 💙

Hirtshals Fiskefestival aflyses i 2021 – men er tilbage i august 2022.

“Vi lever med og af fisken, så der er ingen tvivl om at selv om vi nu springer over Hirtshals Fiskefestival i 2021, så er vi stærkt tilbage den 4. – 6. august 2022 med Hirtshals Fiskefestival,” siger koordinator Mette Jensen.

Hirtshals Fiskefestival afholdes sædvanligvis den første weekend i august, hvor omkring 10.000 gæster besøger Hirtshals by og havn for at opleve fisken og fiskeriet. Desværre ikke her i 2021, hvor corona-pandemien stadig påvirker vores hverdag.

Hirtshals Fiskefestival er naturligvis klar over at aflysningen af fiskefestivalen i 2021 vil kunne mærkes hos sponsorer, samarbejdspartnere, medhjælpere og hos handelsstanden i byen. Ledelsen i foreningen bag Hirtshals Fiskefestival tager imidlertid konsekvensen af den aktuelle situation.

Hirtshals Fiskefestival vil frem til næste fiskefestival i 2022 holde kontakten til alle der interesserer sig for fisk og oplevelser med seafood. Derfor kan Hirtshals Fiskefestival løbende følges på Facebook og på festivalens hjemmeside www.hirtshalsfiskefestival.dk.

Hirtshals Fiskefestival er rammen om en række traditionsrige events som fisketorv, smagsprøveboder, Local Cooking og sejlture, og opbakningen til at aktiviteterne er intakt.

– Midt i alt det trælse, kan vi dog glæde os over, at vi stadig kan afholde kokkekonkurrencen Local Cooking – dog som en online event, siger fiskefestivals koordinator Mette Jensen.

– Vi kan derfor se frem til, at vi igen 2022 kan være med til at markedsføre højkvalitetsfisk fanget af Hirtshals fiskere, sammen med de nogle af de bedste restauranter i Nordjylland, slutter Mette Jensen.