De frivillige

Den 1. – 3. august 2024 kan man igen deltage som frivillig til Hirtshals Fiskefestival, som afholdes den første weekend i august, hvor omkring 10.000 gæster besøger Hirtshals for at opleve byen, fisken og fiskeriet. Aktiviteterne på festivalen er selvfølgelig bygget op omkring råvarerne, men også alt det de frivillige kan og vil. Og i Hirtshals er der tradition for at løfte i flok.

”Der er simpelthen ingen fiskefestival uden de frivillige. De frivillige er rygraden i hele oplevelsen, lige fra praktikken i opsætning af smageboderne og fiskefrikadellestegning, over det venlige smil der får turisterne til at føle sig hjemme i havnebyen” siger Uffe Truelsen, der er koordinator for festivalen og fortsætter ”Vi vil gerne understrege at alle er mere end almindeligt velkomne som frivillige. Der er plads til de nye og de rutinerede. Der er plads til unge og ældre og dem i midten. Så tag gerne naboen under armen og med til en frivilligaften i godt selskab. Jeg tør godt at love, det går i fisk…”

”Vi glæder os til at mødes med alle frivillige, der bare venter på at komme i gang igen, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at få alle de tidligere frivillige og forhåbentligt også en masse nye med ind i det fællesskab, der præger vores festival. Det er blandt andet derfor, vi har det her nye tiltag og mødes inden Hirtshals Fiskefestival skydes i gang til august – vi kan faktisk heller ikke vente med at møde alle de frivillige og mærke energien og sammenholdet”, udtaler Ditte Sørensen, der er formand for fiskefestivalen.

Har du også lyst til at hjælpe til ved Hirtshals Fiskefestival, så hører vi gerne fra dig. Vi kvitterer med et spændende frivilligearrangement lidt senere på året. Skriv til frivillig@hirtshalsfiskefestival.dk1

da_DK