Hirtshals Fiskefestival 2017

Forberedelserne er i gang! Hirtshals og Hirtshals Fiskefestival glæder sig til, at byde velkommen til tre spændende dage i ”Fiskens Tegn”.

Torsdagen bliver en dag, hvor familien får mulighed for at smage og købe et sundt måltid med fisk og grønsager. I har også mulighed for, at komme på havnerundfart, hvor lokale folk fortæller om havnens mange aktiviteter.

På programmet har vi de velkendte og populære aktiviteter med fredagens velbesøgte “Fisketorv”, hvor I kan købe og smage fisk. Det er muligt, at besøge nogle af havnens mange virksomheder inden fiskebranchen.

Om lørdagen summer gaderne af  liv, når de populære boder åbner for deres smagsprøver og musikken lyder i gaden, fordi den lokale Jazzklub ”Hva´no do” har booket et populært jazzorkester.

I hyggelige omgivelser i vores telte tilbyder De Danske Spritfabrikker igen i år vores besøgende en unik oplevelse. Under kyndig vejledning får gæsterne forståelse for, at fisk og akvavit er det helt naturlige gastronomiske makkerpar. Hold øje med billetsalg til denne oplevelse.

Med konkurrencen Local Cooking, skal 8 nordjyske restauranter konkurrere om at lave den bedste fiskeret – med årets fisk – som i 2017 er Kulmulen.

Årets dommerpanel består af kendte og nok også krævende kokke og madanmeldere, så deltagerne og festivalens besøgende kan få en spændende dag.


Køb billetter

Lækker, hjemmelavet fiskebuffet! Overnatningspakker på Montra Skaga med buffet!

køb nu!